Thursday, September 1, 2016

❁❀ 15th Anniversary...Alhamdulillah ❁❀

Assalamualaikum wbt...

Pejam celik pejam celik alhamdulillah sudah 15 tahun usia perkahwinan kami. Syukur pada Allah swt, cinta & kasih sayang tu tak pernah berkurang malah bertambah lagi...InshaaAllah semoga perasaan itu berterusan hingga ke Jannah...Doakan kami ye   -.

Celebrate ??? Just pergi makan je, tak plan ke mana2....mmg tak larat...makan pun ikut selera tekak...kalau dipaksa krg lain pulak jadinya. Alhamdulillah en husband pun faham situasi me skrg. 

Memandangkan semalam kan public holiday so kami sambut je semalam...kiranya awal satu hari...boleh la jimat cuti..hihi. Simple place & simple food but meaning a lot to us ◕‿-

Alang2 nak pi beli sandal kat Alamanda terus je kami makan kat sana...teringin nak makan makanan ala Thai..so kami masuk le Grand Canyon ...ini le yg kami order...
Namanya Pad-Kraw Praw..terbelit lidah nk nyebutnye..
Ayam cincang di masak dgn selasih..rasanya msm manis
+telur mata kerbau...
Chicken Green Curry..en hubby punya...pedas tapi ada sedikit rasa manis jgk...
Signature Thai food kot...
Walaupun mcm2 jenis air yg ada fresh orange jg jd pilihan
en hubby
Yg ni me punya...Mexican Coffee..pahit sgt..
Tapi sedap..tergoda dgn bootglass tu..hihi
Lupa apa ntah namanya...
Tapi dlm tu Sagu +longan+Santan+Gula
Makanan kat Grand Canyon not bad...cuma yg rasa manis tu kami kurang gemar..Harga ??? Standard harga restoran yg ala2 mcm tu. Layanan tip top, macam Sagu tu mula2 sampai terus je me try...aik??? Masin??...setahu me bubur sagu ni ada rasa manis. Bila beritahu je terus waiter tu bagi yg baru...so yg takde gula tu kira foc...

♥♥Us♥♥
Wearing  black & white 
Again...doakan kami ye semua...semoga Allah permudahkan segalanya & limpahkan rezeki serta kasih syg berpanjangan kpd kami dan keluarga kami...Aaamiin...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...